Pitkästä aikaa saan tännekin jotain uutta. On oltu vähän lomatunnelmissa.
Tänään kuitenkin piti äkkiä tekaista nimpparikakku ja mistäpä muusta, kuin tuoreista mansikoista. Tein kakun pohjaa myöten vasta tänään aamupäivällä, joten ihan optimitarjoiluajankohta ei ilta ollut mutta hyvin onnistui kostutus, kakku oli oikein mehevää.

706098.jpg

Pohja:

5 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1½ tl leivinjauhetta

Täyte:

2 litraa mansikoita survottuna
2 prk Flora Vispiä
1 levy valkosuklaata
(Vaahdota Flora Vispi ja lisää valmiin vaahdon joukkoon sulatettu ja jäähtynyt valkosuklaa)

Kostutus:

Vaniljamaidolla

Päällä:

Mansikoita siivutettuna
Hyytelösokeri kiille
Pursotukset lopusta valkosuklaa-FloraVispi vaahdosta.