Pitkästä aikaa saan tännekin jotain uutta. On oltu vähän lomatunnelmissa.
Tänään kuitenkin piti äkkiä tekaista nimpparikakku ja mistäpä muusta, kuin tuoreista mansikoista. Tein kakun pohjaa myöten vasta tänään aamupäivällä, joten ihan optimitarjoiluajankohta ei ilta ollut mutta hyvin onnistui kostutus, kakku oli oikein mehevää.
Pohja:
5 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1½ tl leivinjauhetta
Täyte:
2 litraa mansikoita survottuna
2 prk Flora Vispiä
1 levy valkosuklaata
(Vaahdota Flora Vispi ja lisää valmiin vaahdon joukkoon sulatettu ja jäähtynyt valkosuklaa)
Kostutus:
Vaniljamaidolla
Päällä:
Mansikoita siivutettuna
Hyytelösokeri kiille
Pursotukset lopusta valkosuklaa-FloraVispi vaahdosta.
Kommentit